26-åringen er alene med barnet, og åpner buksene sine. Da oppdager foreldrene det grusomme!

79810

Foreldrene ante fred og ingen fare da de etterlot sin ett år gamle datter til barnevakten Jason Newlun.

26-åringen fra Missouri (USA), som er en venn av familien, skulle bare passe på jenta mens foreldrene var på butikken. Men etter bare 15 minutter oppdaget de at de hadde glemt noe, og returnerte derfor hjem.

Det var da moren fant Jason inne på soverommet med datteren – og til sin store forskrekkelse oppdaget hun at han berørte datteren på veldig upassende steder, samtidig som han tok på seg selv. Hun skrek høyt, og faren kom løpende. Da han så hva som foregikk, kastet han seg over Jason og slo løs. En nabo stoppet pappaen før han slo ihjel Jason.

Politiet arresterte 26-åringen, som nå stilles for retten.

«Jeg håper du får svi for dette!» sier moren til mannen som hun en gang så på som en venn.

«Det håper jeg også.» var Jasons eneste svar.

Det er skremmende at en person man tror man kjenner kan vise seg å være så forferdelig. Heldigvis kom foreldrene tilbake så raskt som de gjorde – hvem vet hvor langt det kunne ha gått hvis han hadde fått lengre tid alene med datteren.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!