Denne gutten forteller om dødsfall som aldri har skjedd. Men da moren hørte ham, ble hun målløs!

164875

Siden han lærte seg å snakke, har denne gutten oppført seg veldig rart. Han forteller om merkelige hendelser, som i stor grad skremmer moren Norma Macauley.

2 år gamle Cameron Macaulay begynte å snakke om den skotske øya Barra – som han aldri hadde sett før. Han bor sammen med moren sin i Glasgow, og har ingen tilknytning til øya. Men selv tror han at han har bodd der før – i et tidligere liv.

«Helt siden han lærte seg å snakke, har han fortalt historier fra barndommen sin på Barra.» sier moren. «Han snakket om foreldrene sine, brødrene og søstrene, og og hvordan faren hans døde.»

Gutten savnet øya mer og mer, og etter flere år stoppet historiene fortsatt ikke. Til slutt tok moren kontakt med dr. Jim Tucker, som forsker på gjenfødelse ved University of Virginia. Han reiste fra USA til Glasgow, for å hjelpe Norma og sønnen å lete etter spor fra det tidligere livet til Cameron – så de reiste til Barra.

Og mange av detaljene Cameron hadde beskrevet viste seg å være riktige. Selv navnet på den gamle familien hans: Robertson.

Huset han sa han hadde bodd i passet også beskrivelsen:

«Vi gikk mot huset han skal ha bodd i, for å se hva som skjedde. Han kjente det igjen med en gang, og ble overlykkelig.» sier Norma.

«Han kjente alle kriker og kroker i huset som sin egen lomme – det var også 3 bad og utsikt mot stranden fra soverommet hans. I garasjen viste han oss en «hemmelig passasje». Alt som han hadde beskrevet i årevis.» forteller moren.

På bildene av Robertson-familien som hadde bodd der, var det også noe kjent. Familien hadde en svart og hvit hund, og en stor svart bil. Akkurat som Cameron hadde sagt.

«Å fly til Barra var det beste vi kunne gjøre. Cameron er mye roligere nå. Han vet at vi ikke tror han bare snakker tull. Og da jeg spurte han om hva han het før, svarte han: ‘Cameron – jeg er fortsatt den samme.’ « sier Norma.

Få med deg mer av den merkelige historien i videoen nedenfor.

Tror du det er mulig at gutten har levd før og at han husker så mange detaljer fra sitt tidligere liv?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!