Mannen fotograferer familien og sier han er ufarlig. Minutter senere kommer han tilbake med tårer i øynene!

5256

Taylor og Chris Fisher var i Disney World sammen med sønnen sin Oliver, og hadde en fin familiedag – men så skjedde det plutselig noe som de aldri vil glemme.

De ønsket å ta et familiebilde, og stoppet et forbipasserende par for å spørre om de kunne gjøre det for dem. Bildet ble tatt, de takket det fremmede paret, og gikk videre.

Men bare få minutter senere, kom mannen som tok bildet løpende bort til familien, med tårer i øynene. Han forsikret familien om at han var ufarlig, og introduserte seg selv og kona, Scott og Sally.

Scott fortalte at de hadde 4 fine barn selv. 3 av de var i parken, men den siste ungen deres tilbrakte sin første fødselsdag i himmelen. Duke skulle ha fylt 1 år den dagen, men han gikk bort noen måneder tidligere.

Oliver minnet paret om den avdøde sønnen deres, og de spurte om de fikk ta ham med til lekebutikken for å kjøpe leker til Dukes første bursdag.

Taylor og Chris ble tatt litt på senga av spørsmålet, ga dem straks et enkelt svar: Absolutt!

«Jeg så hvordan øynene hennes gikk fra sørgende til lykkelige, hver gang Oliver smilte til henne.» forteller mammaen Taylor.

Det fremmede paret kjøpte leke etter leke til Oliver. Forhåpentligvis ga det dem litt lykke igjen, etter å ha følt mye sorg etter sønnens bortgang.

«Gjennom deres generøse handling, fikk jeg være vitne til at et par begynte å lege sine sår etter å ha mistet noe veldig kjært.» sier Taylor.

Del gjerne den rørende historien med dine venner på Facebook!