Denne jenta har trolig de mest fantastiske frisyrene du har sett. Og det kan hun takke pappaen sin for!

2452

Alle fedre elsker barna sine, og gjør alt de kan for at de skal ha det best mulig til enhver tid. Og selv om enslige fedre ikke er like vanlig som enslige mødre, finnes det mange fedre som er alene om å oppdra barna sine.

Greg Wickherst er alene om å oppdra sin datter Izzy, og han støtte på en utfordring som kanskje mange andre enslige fedre har vært utfor: Han hadde ikke peiling på hvordan han skulle stelle datterens hår.

Den enslige faren fra Colorado tilbringer mesteparten av tiden sin med datteren. Men det var ikke bare klippingen av datterens hår han slet med – han visste heller ikke hvordan han skulle sette opp håret i en enkel hestehale.

Wickherst bestemte seg derfor for å ofre noen timer av lunsjpausene sine til å besøke kosmetikkavdelingen på IntelliTec College, hvor han jobber.

Der spurte han kosmetikkstudenten om de kunne lære han å stelle datterens hår.

Studentene var mer enn villige til å hjelpe, og etterhvert utviklet hårstellingen seg til noe mye mer enn bare frisyrer for Greg og Izzy.

«Jeg fant også ut at det var en fantastisk måte for meg og min datter å knytte et sterkere bånd til hverandre på.» sier Wickherst.

Han begynte å publisere bilder av frisyrene han laget på Facebook, og bildene fikk raskt mye oppmerksomhet.

«Det er helt sprøtt at bildene har fått så mye oppmerksomhet som de har fått.» sier Wickherst.

Hvis Greg noen gang vurderer å skaffe seg jobb i en annen bransje, tipper jeg datteren har et ganske godt forslag til hva han skal gjøre. Han har jo et utrolig talent!

Del gjerne bildene med vennene dine på Facebook!