Når disse barna dukker opp i bryllupet, kjenner ingen igjen dem. Bare bruden vet hvor spesielle de er!

4041

Kinsey French er en spesialundervisningslærer i Kentucky i USA. Hun underviser en klasse på 8 elever – som alle har Down syndrom.

For elevene er Kinsey en veldig viktig støttekontakt. Og når Kinseys kjæreste fridde til henne, skulle det bli klart hvor viktig barna er for henne også.

Da bryllupet skulle planlegges, hadde Kinsey en ting klart umiddelbart: Elevene skulle inviteres!

Kinsey vet at hun er en viktig person for barna. Derfor var det en selvfølge at de skulle få være til stede på den viktigste dagen i livet hennes.

Og på den store dagen var det ingen som klarte å legge skjul på følelsene sine. Barna var så utrolig glade på læreren sine vegne, og så ut til å stortrives i festantrekkene sine.

De seks jentene var blomsterjenter, og de to gutten var ringbærere: De viktigste jobbene i bryllupet! Men de søte antrekkene sine stjal de nesten showet fra bruden, men det hadde hun ingenting mot.

Barna koste seg masse i bryllupet, og bidro vesentlig til en veldig avslappet stemning. Selv om de andre gjestene ikke kjente de, og kanskje lurte på hvorfor de var der, tok det ikke lang tid før de slo seg løs og danset til musikken.

På slutten av dagen var de helt utslitte, men utrolig fornøyde med å ha vært en del av Kinseys store dag.

Dagen ble en stor suksess for både brudeparet og de søte barna.

Del gjerne den rørende historien med dine venner på Facebook!