13. juli 2024

Ingen vet hva som skjer hjemme hos 4-åringen. Men en dag forteller han det til førskolelæreren!

Nancy Bleuer er en kvinne som har funnet sitt kall. Den 54 år gamle førskolelæreren fra Iowa i USA gjør alt for de små barna «sine», og trives godt i jobben.

Hun er veldig sensitiv, og oppfatter det raskt når noe er galt. Som da hun en dag merket en stor ending i 4 år gamle Camdens atferd.

Gutten, som vanligvis var veldig livlig, virket som en helt annen person den dagen. Han hadde det ikke gøy, og virket veldig deprimert. Så Nancy tok han til siden og spurte om hva som var galt. Svaret hun fikk hjerte hennes til å briste.

Darreld, Camdens far, led av en alvorlig sykdom. Nyrene hans hadde bare en virkningsgrad på 20 prosent, og han måtte få dialysebehandling med jevne mellomrom. Når tilstanden hans stadig ble verre, ble Camden redd. Han var redd for å miste faren sin. Nancy fikk tårer i øynene.

Førskolelæreren bestemte seg da for å hjelpe familien. Hun registrerte seg som organdonor, og når telefonen ringte noen dager senere, kunne hun knapt tro det hun hørte. Like etterpå ringte hun Camdens familie. Darreld ble overveldet av Nancys generøse tilbud: Hun ville donere en av nyrene sine.

«Det var utrolig! Hun ga meg en ny sjanse. Jeg skulle ønske det fantes flere mennesker som henne.»

Noen dager før operasjonen, overrasket den lille familien Nancy på førskolen, med blomster og kake. Camden er stolt av førskolelæreren sin, og alle håper nå at operasjonen går bra. Men uansett hvordan det går, er familien evig takknemlig for den generøse kvinnens utrolige gest.

Nancy er virkelig en fantastisk person.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!