Denne kvinnen skulle få 5 barn. Men når hun skal føde, avslører legene det forferdelige!

134238

Paul Servat og Barbara Bienvenue fra Canada møtte hverandre på en datingside på internett for 3 år siden. De fant umiddelbart tonen, og ble fort forelsket.

Og det tok ikke lengre enn 2 måneder før paret fikk fantastiske nyheter: Barbara var gravid!

Selv om alt hadde gått veldig fort, var Paul overlykkelig. Han hadde lenge drømt om å bli pappa. Men i ukene som fulgte skulle paret få flere nyheter: Ett barn ble til tvillinger. Så trillinger, og etterhvert sa legene at hun var gravid med 5 barn.

Da Pauls familie fikk høre det, tilbød de seg å hjelpe paret. De fikk til og med en del gaver og donasjoner fra fremmede folk.

Ukene fløy , og Barbaras mage vokste seg større og større – og etter 34 uker kom den store dagen. Men det var da sjokket kom.

Legene måtte fortelle Paul sannheten: Barbara hadde aldri vært gravid. Hun hadde løyet til ham fra begynnelsen av.

«Hun lot meg til og med velge navnene.» sier Paul. «Foreldrene mine så frem til å møte barnebarna sine. Jeg mistet alt jeg levde for.»

Han forlot Barbara øyeblikkelig.

For legene, var saken klar: Det var en pseudograviditet, bedre kjent som falsk graviditet. Det kan faktisk føre til svangerskapslignende symptomer.

En bekjent av Paul fant senere ut at Barbara hadde gjort det samme med en tidligere kjæreste også. Nå er hun i psykisk behandling.

Paul bestemte seg for å returnere alle gavene og donasjonene de hadde fått.

«Jeg er ingen dårlig person. Jeg hadde ingenting med løgnene å gjøre.» sier han.

I et lite øyeblikk var livet perfekt for Paul. Han ventet spent på å få oppfylt drømmen sin om å bli pappa, men fikk seg et hardt slag i ansiktet istedet.

Vi kan bare håpe at han kommer seg over det hele, og får stiftet sin egen familie etter hvert – og at Barbaras behandling virker, slik at hun ikke utsetter noen andre for noe lignende.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!