Datteren mobbet en av klassekameratene. Nå hylles pappaens reaksjon av tusenvis av foreldre!

4004

Å oppdra et barn er ikke alltid lett, spesielt hvis du er enslig far til tre jenter. Denne alenepappaen forteller i et innlegg på nettsiden Reddit, om hvordan han oppdaget at datteren hans ble mobbet av de andre elevene på skolen.

«Min datter Callie er et av de fineste menneskene jeg kjenner. Hun har gode karakterer, trivelige venner, og er en fantastisk og kjærlig datter. Jeg har aldri måtte gi henne portforbud, og hun har aldri gitt meg grunn til å tro at hun har oppført seg dårlig.

Jeg er enslig pappa til 3 døtre. Det er tøft, men jeg trodde vi klarte oss helt greit. Callie er den eldste.

I dag fikk jeg en telefon fra en gråtende mor, som fortalte at Callie hadde vært med å mobbet en jente på skolen. Callie og vennene hadde tatt bilder av jenta når hun gjorde «hysteriske» poseringer, som for eksempel når hun bøyer jeg ned for å plukke opp noe. Jenta er overvektig, og jeg tror mye av mobbingen er på grunn av det.

Mammaen fortalte at datteren hadde skjært seg over håndleddene i morges, og at hun var innlagt på sykehuset.

Callie var på stranden i dag og skulle komme hjem noen timer senere. Jeg var så sint. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg har prøvd å lære henne å være snill og respektfull, og nå føles det som jeg ikke engang vet hvem hun er. Og fra hva jeg forstår, er det Callie som er «lederen» blant vennene sine.

Hvordan skulle jeg håndtere dette, samtidig som jeg holdt alt sammen? Hvilke konsekvenser burde hun få for dette? Burde jeg ta henne med til sykehuset slik at hun får se hva hun har gjort?

Callie skulle komme hjem klokken 20:30. Jeg ringte henne klokken 20:15, og ba henne om å komme hjem. Da sa hun at hun skulle overnatte hos en venn, hvorpå jeg svarte at hun måtte komme hjem øyeblikkelig.

«Jeg blir her! Ha det!» svarte hun da, og la på.

Jeg bestemte meg for å dra hjem til denne vennen, men huset var tomt. Jeg prøvde å ringe flere av foreldrene til vennene hennes, og til slutt fikk jeg tak i broren til en av de. Han fortalte meg at jentene var i parken – og det var de. Det var omtrent 30 ungdommer samlet rundt et bål. Jeg så Callie sitter der og drikke øl.

Det er ikke likt meg å være sint, men nå var begeret fullt. Jeg gikk bort til henne og sa at jeg ikke ville lage en scene, men at hun måtte bli med meg. Hun var forvandlet til en helt annen person:

«Jeg er nesten 18 år, du kan ikke gjøre dette mot meg! Du skjemmer meg ut!»

Jeg var så sint at jeg ikke er helt sikker på hva jeg sa, men det var noe slikt som «du burde skamme deg! En jente ligger på sykehuset på grunn av deg og vennene dine. Nå lyver du til foreldrene dine og drikker alkohol også. Moren din hadde skammet seg over deg, og jeg vet ikke engang hvem du er lenger.

Jeg lagde altså en scene likevel, og hun ble med meg hjem til slutt. Jeg har tatt fra henne alle elektroniske ting, datamaskin, mobiltelefon, TV etc. Men først tvang jeg henne til å logge seg inn på den anonyme nettsiden der de hadde publisert bildene av jenta, og be om unnskyldning, og fortelle dem at det var hun som hadde gjort det. Til min store forskrekkelse var det ikke bare en person de hadde mobbet – det var minst 50 bilder på siden.

Hun sendte unnskyldningene, og jeg gjorde det klart for henne at resten av sommeren hennes var avlyst. Hun kan bruke hustelefonen, så lenge jeg er der og hører hva hun sier.

Andre konsekvenser hun kan forvente seg:

– Obligatorisk terapi 1 gang i uken

– Samfunnsstraff – undersøker fortsatt muligheten for dette

– Når jenta kommer hjem fra sykehuset, skal hun be om unnskyldning til henne og familien hennes, personlig.

– Jeg har fjernet soveromsdøren hennes inntil videre. Hun fortjener ikke noe privatliv på en stund.

– Jeg har fjernet all den luksusen jeg ikke anser som nødvendig. Som for eksempel de dyre skjønnhetsproduktene jeg har kjøpt til henne.

Jeg har renset rommet hennes, så nå er det bare bøker og pianoet hennes der. Jeg har bedt henne om å lese og prøve å lære seg å spille pianoet som hun ba om – men aldri brukte.

Jeg ba henne om å sove på saken. Hvis hun ønsker å fortsette å bråke i morgen, kommer jeg til å legge til flere ting på listen. Hvis hun godtar straffen, vil jeg forkorte den.»

Hva synes du om pappaens reaksjon? Det er nok ingen tvil om at datteren kommer til å angre på det hun har gjort.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!