Han ligger i sengen og lukker de uskyldige øynene sine. Etter en 6 år lang kamp, ender guttens liv tragisk!

4130

En rørende hendeslse fant sted på Blackhall Colliery Primary School i England. Alle førsteklassingene samlet seg og begynte å synge sangene fra Charlie Chaplin-filmen «Smile» fra 1936.

Men årsaken til opptredenen er utrolig trist…

Kort tid før, døde den seks år gamle klassekameraten deres Bradley Lowery, av kreft. I en alder av 18 måneder, ble han diagnostisert med nevroblastom. Han kjempet tappert, men til slutt klarte han ikke mer.

Nevroblastom er den tredje vanligste krefttypen. Rundt 90 prosent av de som rammes av denne sykdommen er under 6 år gammel.

For å hedre sin avdøde klassekamerat, samlet førsteklassen på skolen seg for å gjør noe helt spesielt.

«Jeg tror det gir dem noe lystig å tenke på» sier Joanna Clark, skolens rektor.

«Vi fortalte dem også at pengene som ble samlet inn på forestillingen skulle hjelpe fattige barn, og de forstår at de er en del av det. Det tror jeg også hjelper.» fortsetter hun.

Se forestillingen i videoklippet nedenfor.

Lille Bradley var veldig glad i fotball, spesielt laget AFC Sunderland. Han fikk til og med møte favorittspilleren Jermain Defoe.

Og begravelsen skulle også bli helt unik. De sørgende fikk kle seg som de selv ønsket, men Bradleys familie og venner kledde seg i fotballtrøyer.

Begravelsen var åpen for offentligheten også. På Facebook skrev familien:

«Det er åpent for alle som ønsker å feire Bradleys liv, hylle ham, og vise hvor mye han var elsket.»

Det er alltid tragisk når folk dør, spesielt barn. Men skolen og familien håndterte det på en fantastisk måte, for å gjøre det enklest mulig for alle de pårørende.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!