23. juli 2024

Legen undersøkte barna, og oppdaget noe som vokste i magen. Da han så nærmere, kunne han ikke tro det!

4. Juli 2007, ble Alissa og Michael Dunn stolte foreldre til eneggede tvillinger. Det unge paret var overlykkelig, og et par dager etter at lille Isabella og Madeline kom til verden, kunne foreldrene ta med seg sine nye skatter hjem.

Men bare 2 måneder senere, raste verden sammen for familien. På en legeundersøkelse, oppdaget legen at Madelines mage var hoven.

«Du kunne se legens ansiktsuttrykk forandre seg. Da skjønte vi at noe var galt.» sier Michael.

Legen tok umiddelbart en ultralydundersøkelse på jenta.

«Vi hadde aldri forventet at det var kreft, fordi de var så unge. Men så ristet legen på hodet og sa at det var det.» sier Alyssa. Etter bare 2 måneder, hadde Madeline fått en sjelden form for kreft.

Og det skulle ikke ta lang tid før familien fikk flere dårlige nyheter. Isabella hadde begynt å få de samme symptomene, og legen kunne bekrefte det forferdelige: Hun hadde også den samme krefttypen, på akkurat samme sted.

Tvillingenes tilstand ble stadig verre. Etter kort tid, var leveren deres fulle av kreftceller, og legene hadde ikke noe annet valg enn å isolere jentene og starte cellegiftbehandling. Ikke engang foreldrene fikk røre de.

Etter en måned med intensiv behandling, ble tvillingene gjenforent igjen. Og da de lå ved siden av hverandre igjen, begynte de å smile og le med en gang.

«De hadde ikke vært så glade på en hel måned.» sier Alyssa.

I løpet av de påfølgende ukene, ble jentenes tilstand bedre og bedre, og de kunne etter hvert dra hjem fra sykehuset. Og etter flere måneder med både håp og frykt, fikk de den nyheten 14. desember: Tvillingene var kvitt kreften!

Alt dette er nå 8 år siden, og mye har forandret seg siden da. Få med deg hele historien i videoklippet nedenfor.

Sannsynligheten for at begge jentene fikk den samme typen kreft var liten – men sannsynligheten for at de begge skulle overleve uten varige skader, var enda mindre.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!