23. juli 2024

11-åringen finner noe rart under sanden. Sekunder senere innser han at det er en ARM som stikker opp!

11 år gamle Connor Fitz-Gerald var på stranden ved Marina Dunes i California, da han og kameratene hans plutselig oppdaget noe veldig skremmende.

Barna hadde gravd små huler og tunneler, da de oppdaget at en liten jente var begravd under sanden. 5 år gamle Alyssa Bostic hadde også gravd en liten hule, men den kollapset og gravla henne under sanden.

Connor skjønte alvoret og handlet raskt. Etter at han gravde frem hodet, begynte han å dra opp den livløse jentas kropp. Alyssa hadde sand i munnen, nesa, øynene, og viste ingen tegn til liv.

Det var ingen voksne rundt, men heldigvis visste Connor hva han måtte gjøre. Han hadde sett skuespillerne i TV-serien «NCIS» utført hjerte- og lungeredning, og begynte å gjøre det samme på Alyssa.

«Jeg er så glad for at han innså at noe var galt. Det var ingen foreldre til stede, da de var minst et par hunde meter unna. Men Connor visste hva han måtte gjøre.» sier Tim Fitz-Gerald, Connors stolte pappa.

Når de voksne kom, ble ambulanse umiddelbart tilkalt. Og da den ankom, kunne ambulansepersonelle fortelle at jenta mest sannsynligvis ikke hadde overlevd hvis det ikke var for Connor.

Alyssa fikk ingen skader, og er i god helse. Men Connors heltemot har ikke gått ubemerket. Han ble nemlig tildelt «National Youth Hero Award», fra organisasjonen American Legion Auxiliary – og det har han gjort seg fortjent til!

For en snarrådig liten gutt – men man kan jo spekulere på hvor Alyssas foreldre var oppi det hele…

Del gjerne historien for å hylle den unge helten!