Den nyfødte babyen ble begravet i skogen, og spist på av maur. Du vil ikke tro hvordan hun ser ut i dag!

25939

Denis Sarenzew jobber som sikkerhetsvakt på en fabrikk i den russiske byen Chelyabinsk, og patruljerer området flere ganger om dagen. Men det han hørte en dag, forundret han veldig mye.

Fra skogen ved fabrikken hørte han noe som ga ham frysninger gjennom hele kroppen: En gråtende baby!

Den unge mannen fulgte skrikene, og kom fram til en grøft. Fra under noe jord og løv, kunne han se en liten arm stikke ut. Han nærmet seg forsiktig, fjernet bladene og jorden, og fant en plastpose. Da han åpnet posen, fikk han øye på en liten jente. Hun var skitten og full av insekter, men fortsatt i live.

Selv om Denis varslet politiet med en gang, tok han med seg jenta til sykehuset. Maur og andre insekter hadde allerede trengt seg dypt inn i ørekanalen på den 5 dager gamle jenta. At hun fortsatt var i live var et mirakel.

Jenta fikk navnet Kristina, og hun var raskt på bedringens vei. Ørene og øynene var de mest utsatte områdene, men hun helbredet relativt raskt.

Kort tid ble Kristinas biologiske mor sporte opp. Den 22 år gamle mammaen Olesja Lukjanowa ble pågrepet umiddelbart. I begynnelsen forklarte hun at hun hadde blitt voldtatt, men det kom etter hvert frem at hun bare ikke ville ta seg av babyen.

Andrey Shelishpanov, jentas far, ble også sporet opp. Mannen ble kontaktet av politiet, og nektet først å tro på hva som hadde skjedd. Han hadde lest om jenta i avisene, men aldri koblet at det var eks-kjæresten Olesja som sto bak.

Paret hadde bare vært sammen i noen måneder da Olesja ble gravid. Og selv om Andrey ønsket å fortsette forholdet og beholde babyen, bestemte den unge kvinnen seg for å ta abort – angivelig. Kort tid etterpå møtte Andrey sin nåværende kone, Tatjana.

Etter at Andrey ble kontaktet av politiet, dro han umiddelbart til sykehuset for å møte sin datter. Etter en DNA-test, bestemte han og kona seg for å ta med seg Kristina.

Olesja ble dømt til 2 års prøvetid, noe mange mener er altfor mildt i forhold til hva hun har utsatt det stakkars barnet for.

Det endte heldigvis godt for lille Kristina. Hun bor nå sammen med faren og Tatjana, som elsker henne mer enn noe annet!

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!