De feirer sin dødssyke sønn hver dag. Men 99 dager etter fødselen skjer noe HJERTESKJÆRENDE!

7337

Matt og Ginny Mooney fra Arkensas, USA, gledet seg stort til å bli foreldre for første gang. Men når de får de fryktelige nyhetene reagerer de på en måte som er både rørende og beundringsverdig.

Når Ginny var gravid i sjette måned fikk foreldrene vite at babyen deres led av Trisomi 18-syndrom, som ofte fører til at barnet dør før det blir født eller like etter fødselen.

To måneder etter at de fikk denne beskjeden ble lille Eliot Hartman Mooney født. Den lille gutten hadde en underutviklet lunge og hull i hjertet – men han var i live.

Foreldrene bestemte seg samme dag at de skulle feire hver eneste dag av sønnens liv kl. 16.59, da han først kom til verden. De visste aldri hvilken dag som ville bli hans siste.

Gjennom en videodagbok forteller pappaen om sønnens bursdager og fremsteg. De dokumenterer alt, fra første gangen han klarer å sutte på sin egen tommel, hans første bursdagsfeiring, hans første tur ut, og til slutt, hans siste dag.

Etter 99 dager orket ikke den lille kroppen hans mer, og han sovnet stille inn, vel vitende om at han var høyt elsket av familien sin. I begravelsen, slipper gjestene 99 ballonger opp til himmelen for å feire de 99 dagene han fikk på jorden som han egentlig ikke skulle ha klart å overlevd.

Se den nydelige videoen som hyller Eliots liv. Det var kanskje kort, men han har satt sitt spor på verden og gjort sine foreldre utrolig stolte.

Om alle foreldre hadde vært som Eliot sine, så hadde nok verdenen vært et bedre sted. SE videoen, og DEL denne rørende historien med vennene dine på Facebook!