Mammaen ble lettet da datteren sovnet. Men når hun prøver å vekke henne senere, raser hele verden hennes sammen!

4523

Alle som har hatt små barn vet at noe av det beste som finnes er når du endelig får barnet til å sove. Du har kanskje prøvd alt fra sang, vugging, og turgåing for å få den lille elsklingen din til å sove.

Alexandra Metelkina fra Russland hadde endelig gått sin seks måneder gamle datter Anya til å sovne, mye raskere enn vanlig.

Hun nøt synet av sin skjønne datter som lå så fredelig i sengen sin. Men hun hadde ingen anelse om at noe forferdelig var i ferd med å skje!

Når datteren fortsatt ikke hadde våknet flere timer senere, begynte hun å bli bekymret. Vanligvis våkner Anya av hver minste lille lyd, men nå var hun helt livløs. Da prøvde den bekymrede moren å riste liv i henne.

Når datteren fortsatt ikke våknet, fikk Alexander panikk og ringte etter ambulanse.

På sykehuset var det ingen som kunne gi en god forklaring på hva som var galt med den lille jenta. Men etter en uke våknet hun plutselig – som om ingenting hadde skjedd!

Flere tester ble gjennomført, men ingenting så ut til å være galt med henne.

Alexander og Anya fikk dra hjem fra sykehuset, men neste dag skjedde det samme: Anya sovnet, og Alexandra fikk ikke liv i henne igjen. Og slik fortsatte det.

Noen ganger kunne hun sove i ukesvis, uten å spise eller drikke, så når hun våknet, var hun helt rød i ansiktet, hadde feber og altfor lav kroppstemperatur.

Legene er fortsatt på jakt etter svar på hva det kan være som er årsaken til jentas tilstand.

På papiret lider hun av «Hypersomni av ukjent årsak». Noen av symptomene kan minne om de av Kleine-Levin syndrom, også kjent som «sleeping beauty syndrome», en tilstand der personen sover i langer perioder, og ofte kan lide av personlighetsforandringer og overdreven sult.

Anya er nå 19 måneder gammel, men de har enda ikke funnet et klart svar på hva som feiler henne.

Del denne artikkelen, slik at historien kanskje når frem til noen som vet hva problemet er, og kan hjelpe familien med å få et normalt liv i fremtiden!