Millionæren etterlot arven sin til en fremmed. Men når slektningene skjønner HVORFOR, blir de rasende!

5098

Ronald Butcher hadde klart å spare opp en stor sum penger før han døde i en alder av 73 år.

To måneder før han døde, endret han testamentet sitt, og ga hele arven sin til en fremmed – og ikke en eneste krone gikk til slektningene.

Etter at det ble kjent at han hadde gitt alle pengene sine til en fremmed, reagerte slektningene – som forventet å arve over 5 millioner. Hvem var personen som hadde lurt til seg mannens formue?

Det viste seg å være den eneste vennen Ronald hadde på slutten av livet sitt.

Mannen het Daniel Sharp, og var en bygningsarbeider som jobbet i nærheten av der Ronald bodde. For seks år siden, hjalp han Ronald med å rydde ut av takrennene på huset hans, og han nektet å ta i mot betaling for arbeidet. Den fine gesten gjorde sterkt inntrykk på Ronald, og de to opprettholdt kontakten i årene som fulgte.

Ingen av slektningene hadde brydd seg om Ronald, og da han døde, tok det 2 måneder før noen fant han i hjemmet sitt.

Slektningene tvilte på testamentets autentisitet, og siden det var en veldig spesiell endring som var gjort, spekulerte de på om Ronald faktisk visste hva han hadde gjort. Men han ble beskrevet som en mentalt stabil person i perioden før han døde, og hadde full kontroll på hva han drev med.

Det faktum at Daniel beskrev ham som en ensom mann, og at det hadde tatt så lang tid før de pårørende fant ham, gjorde at domstolen trodde på historien.

Etter en lang prosess, ble konklusjonen at historien om Ronald og Daniel var sann, og bygningsarbeideren fikk beholde den enorme arven.

Det virket kanskje som en liten sak for Daniel, men besøkene fra ham betydde veldig mye mer for Ronald enn han trodde.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!