Med disse triksene ser du aldri edderkopper på kjøkkenet, badet eller soverommet igjen!

38424

Mange av oss fryser av frykt når vi ser edderkopper og insekter. Men det er et veldig vanlig syn, spesielt hvis du har en stor hage.

Du har kanskje prøvd produktene man får kjøpt i butikken? De er ofte ikke like effektive som de utgir seg for å være, og inneholder ofte en rekke skadelige kjemikalier.

Derfor ønsker vi å dele disse nyttige tipsene med dere, slik at edderkopper og insekter holder seg utendørs.

Sitron
Edderkopper hater sitron. Gni litt sitronsaft på områder der edderkopper har en tendens til å oppholde seg.

Seder
Hvis du kjøper kleshengere av sedertre, vil edderkoppene holde seg unna klærne. De hater seder!

Hvit eddik
Eddik er et flott produkt som kan brukes til mye forskjellig. Den sterke lukten holder maur, mygg og edderkopper unna. Bland litt vann og litt hvit eddik i en sprayflaske, og spray blandingen rundt omkring i huset. Lukten forsvinner etter kort tid, men ikke for edderkopper og insekter.

Peppermynte
Edderkopper hater peppermynte like mye som vi mennesker elsker det. Bland vann og ca. 8 dråper peppermynteolje i en sprayflaske, og spray rundt omkring. Hvis blandingen ikke lukter sterkt nok, tilsetter du flere dråper.

Kastanjer (og 3 andre nøtter)
Nøtter som kastanjer, valnøtter og hestekastanjer er effektivt for å holde edderkopper unna. Duften inneholder et kjemikalie som edderkopper ikke tåler. Plasser nøttene i vinduskarmer rundt omkring, så tør ikke edderkoppene å komme i nærheten.

Hold det rent
Hold hjemmet rent! Hvis du har et problem med edderkopper og insekter, prøv disse tipsene, og sørg for at hjemmet ditt er ryddig og rent. Det fungerer!

Del gjerne tipsene med vennene dine på Facebook!