Da han var 14 år gammel, bestemte han seg for å bli en alv. 11 år senere har ikke legene ord!

9414

Fra tidlig i barndommen har 25 år gamle Luis Padron fra Argentina vært fascinert av fantasiromaner, og hatt lyst til å bli en alv selv. Men over tid ble fascinasjonen til en besettelse.

I ung alder ble Luis mobbet av klassekameratene for sitt utseende og sine preferanser. Ungdommene derimot, syntes han var ganske kul.

«Det endret seg etter en stund. Ungdommene likte meg. De likte meg fordi jeg var unik. Det inspirerte meg til å endre mer på mitt utseende. Jeg begynte med cosplay, men til slutt ville jeg bare ha mer.»

Da han var 14 år gammel, bestemte han seg for å operere seg noen steder. Han ville bli en alv. Seks år senere, ble den første operasjonen gjennomført, og Luis var på vei til å få drømmen sin oppfylt.

Så langt har Luis brukt ca 250.000 kroner på å forandre på utseende sitt. Den unge mannen har fått botox injeksjoner flere steder i ansiktet, sugd bort fett fra hake og kinn, rettet på nesen, gjort huden lysere, fjernet alle føflekker, og fjernet alt kroppshår. For øyeblikket gjennomgår han en ny behandling, for å endre farge på iris i øyene.

«Behandlingen utføres uten bedøvelse. Det er svært smertefullt, og jeg må bruke øyedråper, og gå med mørke briller. Jeg er som en vampyr, jeg er veldig følsom for lys. Øynene mine er fortsatt ikke helt krystallblå, men heller grå. Forhåpentligvis vil de fire kommende behandlingene få med nærmere målet.» sier 25-åringen.

Men Luis har enda flere planer. Nå vil han gjøre ørene både lengre og spissere. Hver måned bruker han omtrent 40.000 kroner på behandling, hårfarge, personlige pleieprodukter og kontaktlinser med farger.

Han ønsker til og med å operere beina for å se lengre ut, og fjerne noen ribbein for å bli slankere. Luis er fullstendig klar over at noen folk tror han er gal, men han vil bare oppfylle drømmen sin.

«Jeg vil bare være en alv, en engel, en fantasi. Målet mitt er ikke å se ut som en mann. Jeg vi se elegant ut. Jeg har mine egne skjønnhetsidealer, og jeg vil komme meg så nærme de som mulig, uansett hva det vil koste.» forklarer han.

Det eneste Luis vil ha fra sine medmennesker er aksept. Men spørsmålet om han har gått for langt er umulig å unngå. Hvis han noen gang blir lei av å være alv, er det ingen vei tilbake.

Del gjerne historien om Luis med vennene dine på Facebook!