Pappaen døde i bilulykken. Da løfter politimannen opp den 2-årige datteren og gjør DETTE!

5729

I juni 2015 var Stephanie, ektemannen Carlos, og deres fire barn involvert i en forferdelig bilulykke i Brighton, Colorado. Bilen veltet i en grøft, og Carlos døde umiddelbart.

Flere av de andre ble alvorlig skadet. Det var bare den yngste datteren, to år gamle Sirena, som var uskadd.

Da nødetatene ankom, begynte de umiddelbart å ta hånd om de skadde. Lille Sirena ble løftet ut av bilen og overlevert til politimannen Nick Struck.

Et bilde av Nick og Sirena har siden spredt seg over hele internett – og det er umulig å ikke bli rørt når man ser hva Nick gjorde for den lille jenta.

Bildet har nå begynt å sirkulere på nettet igjen. Nick skjønte hvor traumatiserende ulykken var for lille Sirena, og gjorde alt han kunne for å få henne på andre tanker.

Han husket noe han pleide å gjøre for å trøste sin egen datter: å synge!

«Jeg har en to år gammel datter, og hun er mitt første barn. Så min første tanke var selvfølgelig at det kunne ha vært mitt barn.» sier Nick.

«Når datteren min ramler og slår seg, pleier jeg å synge «blinke blinke stjernelill» til henne. Så jeg sang den sangen til denne lille jenta også.»

Nick ga Sirena litt trøst midt oppi den forferdelige situasjonen. I mellomtiden ble familien kjørt til nærmeste sykehus for behandling.

Slike ting kan skje alle som jobber i nødetatene – og Nick forteller at det ikke er noe man trenes opp til å takle. Han følte at det eneste han kunne gjøre var å la farsinstinktene ta over, og trøste barnet som om det var hans egen datter.

Selv om hendelsen er utrolig tragisk, blir jeg rørt av måten Nick håndterte situasjonen. I videoklippet nedenfor kan du se et intervju med Nick.

Del gjerne artikkelen for å hylle alle politifolk der ute!