21. juli 2024

Førskolelæreren smugfilmes når hun passer barna. Da fanger kameraet noe som får nettet til å koke!

Når en foreldre setter igjen barna sine i barnehagen, på skolen eller hos en barnevakt, regner vi naturligvis at de er i gode hender.

Det er de også, i de fleste tilfeller. Mange førskolelærere fortjener mye ros og vår dypeste respekt, for den fantastiske jobben de gjør. Men på den andre siden har vi de som ikke lever opp til sin ansvarsfulle jobb.

Folk som opptrer på en så uforståelig og uakseptabel måte har ingenting i nærheten av små barn å gjøre – som disse to førskolelærerne fra Cleveland, Ohio (USA) for eksempel.

ADVARSEL: Sterke bilder!

På førskolen Cedar Early Learning Center, har de installert overvåkingskameraer som et sikkerhetstiltak. Men Octavia Manuel, førskolens sjef, hadde aldri sett for seg de sjokkerende bildene et av kameraene skulle fange en dag høsten 2015.

De sterke bildene, som nå får internett til å rase, viser de to førskolelærerne – som mishandler barna fysisk.

I klippet ser vi først at en 2 år gammel gutt blir slått over 20 ganger med en plastgjenstand, og deretter slengt i bakken.

Den grusomme scenen fortsetter med at den samme kvinnen drar gutten tvers over rommet, og kaster ham opp på et stellebord – mens den andre førskolelæreren sitter og ser på.

«Jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Bare å se på det der, at den der plassen var frekk nok til å gjøre dette mot mitt barn, uten grunn.» sier guttens mor.

Litt senere filmet kameraene også når den andre ansatte slo en liten jente.

De to lærerne ble umiddelbart avskjediget da hendelsen kom frem.

«Jeg er glad for at vi har kamera som kan fange slike ting, for man vet aldri.» sier Octavia Manuel.

Begge ansatte ble anmeldt til politiet for hendelsen, og senere dømt til fengsel.

Den forferdelige videoen er en viktig påminnelse om at vi alltid må være oppmerksomme på våre barn og hvem som passer på de.

Videoen ser du nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!