Bildet av jentas raseriutbrudd sprer seg nå på nettet. Men det er PAPPAENS reaksjon som hylles!

8591

For en ukes tid siden, var skuespilleren og pappaen Justin Baldoni på matbutikken sammen med sin kone Emily, datteren Maiya, og faren sin.

Det var en helt vanlig dag, helt til Maiya slo seg vrang. Hun ble sint for ingen åpenbar grunn, og la seg ned på gulvet og skrek. En noe pinlig situasjon for mange foreldre – men ikke for Justin.

Da stoppet Justin og faren, og stilte seg rett over jenta. Der sto de, uten å si et ord.

Kona tok et bilde, som Justin senere publiserte på Facebook, sammen med en forklaring på situasjonen:

«Dette er et av mine favorittbilder av meg og pappa. To menn som står sammen i stillhet, med en livslang kjærlighet til hverandre, og denne nye, rene sjelen vi begge ville gått gjennom ild og vann for.

Jeg kan bare forestille meg hvor ofte han gjorde dette da jeg var på hennes alder. Min far lærte meg så mye om hva det vil si å være en mann, men dette er bare en av tingene. Å være komfortabel i ubehagelige situasjoner.

Jeg har vokst opp med ham stående over meg gang på gang. Det finnes ingen perfekte foreldre, men en ting min far lærte meg er å ikke basere oppdragelsen av mine barn på andre folks meninger. Min far lot meg føle de følelsene jeg trengte å føle, om det var hjemme eller på offentlige steder. Uansett om det var pinlig eller ikke.»

«Våre barn lærer så mye og håndterer så mye informasjon, og vet ikke hva de skal gjøre med den, og da kommer disse utbruddene. Jeg prøver å minne på datteren min at det er greit å føle disse følelsene.

La oss ikke skamme oss over våre barn. Deres utbrudd reflekterer ikke deg som person.

Egentlig er det kanskje noe vi alle burde gjøre? Hvis vi hadde uttrykt våre følelser, og grått når vi føler for det, kanskje vi hadde følt oss mer fri og lykkelig? Det er noe verden definitivt trenger mer av. Frihet og lykke.»

Justins innlegg hylles nå av titusener av mennesker fra hele verden. Men det er også noen som er uenig med ham.

«Jeg elsker hvordan du står over henne. Det er som du forklarer at du er der for henne og beskytter henne, selv i hennes svakeste øyeblikk. Helt fantastisk.» kommenterte en person.

«Min favorittdetalj i dette bildet er at alle rundt deg fortsetter med sitt, som om de lar dere gjøre det dere gjør. Som forelder føler man seg ofte nedstirret av dømmende blikk. Men her får dere fortsette med «hva enn dere driver med». skrev en annen.

«Det kommer nok an på hvorfor hun får et utbrudd. Hvis hun blir overveldet, så er det greit. Men om det er fordi hun ikke får det hun peker på, synes jeg ikke det er greit ut blant fremmede. Barn må tross alt lære seg å respektere andre.» sier en tredje person.

Hva tror du? Er Justins metode en grei måte å håndtere en slik situasjon på?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!