Pappaen ble stoppet fordi han hadde sotede vinduer. Men når politiet ser i baksetet, gjør han DETTE!

159821

LaVonte Dell var ute på en helt vanlig kjøretur da han plutselig ble stoppet av det lokale politiet.

Han forsto ikke hvorfor han ble stoppet, men politimannen påpekte at det var de sotede rutene på bilen hans som var årsaken.

LaVonte gjorde seg klar til å få en bot da politimannen plutselig hørte at det satt noen i baksetet. Han åpnet døra, og ble møtt av et varmt smil fra Lauren, LaVontes 3 år gamle datter.

Hun satt uten bilstol.

«Jeg spurte hvorfor hun satt uten bilstol. Det er ikke en trygg måte for en 3-åring å reise i bil på.» sier politimannen Joshua Scaglione til WXYX, og fortsetter:

«Da så jeg tårer i øynene hans. Han fortalte meg at han ikke hadde råd, ettersom han hadde støtt på en del uventede hendelser og utgifter den siste tiden.»

Joshua forsto hva LaVonte gikk gjennom. Han hadde hatt det tøft økonomisk selv, før han begynte å jobbe som politi. Så det tok ikke lang tid før han visste hva han skulle gjøre.

Joshua ba LaVonte om å kjøre etter ham. De kjørte til nærmeste babybutikk, hvor Joshua kjøpte en splitter ny bilstol til Lauren.

LaVonte var utrolig takknemlig, og tok kontakt med den lokale nyhetskanalen slik at alle i området kunne hjelpe ham å hylle Joshua.

Del historien med vennene dine på Facebook for å hylle Joshuas fine gest du også!