Hun tok hormoninjeksjoner for å bli gravid. Men på ultralyden får legen sjokk når han oppdager dette!

231964

Briana og Jordan Briskell, 29 og 26, hadde prøvd å få barn i 2 år, men alt var forgjeves. Det unge paret fra Kentucky i USA var frustrert, og i ferd med å gi opp.

Etter fem måneders pause, bestemte de seg for å gi det et siste forsøk – denne gangen ved hjelp av hormoninjeksjon.

Selv om Briana følte at noe var annerledes denne gangen, prøvde hun å ikke få for høye forventninger. Men en uke senere, fikk hun bekreftelsen etter en blodprøve: hun var gravid.

Paret kunne ikke tro det. Etter å ha prøvd så lenge, hadde drømmen deres endelig gått i oppfyllelse. Men den første ultralydundersøkelsen skulle by på et skikkelig sjokk.

«Jeg besvimte nesten.» sier Jordan. Og god grunn hadde han. På ultralydbildet kunne han ikke se ett barn – det var fem!

«Jeg ble så sjokkert at jeg ikke klarte å si noe. Jeg bare satt og stirret i vantro på skjermen. Jeg kunne ikke tro at jeg bar på fem fostre.» sier Briana.

De visste at sannsynligheten for å bli gravid med tvillinger eller trillinger var liten, men sannsynligheten for å få fem barn samtidig? 1 av 50 millioner!

I begynnelsen av svangerskapet, fikk Briana ekstrem svangerskapskvalme. Nesten alt hun spiste kom opp igjen. Det eneste hun kunne holde nede var bananer og frokostblanding. Den unge kvinnen tapte derfor mye vekt og væske, og måtte innlegges på sykehus.

Å føde en baby er tøft nok, men fem babyer på en gang er mye å be kroppen om. I tillegg hadde Briana en forkortet livmorhals, noe som gjorde at hun måtte ligge på sykehuset fra 22. uke og frem til fødselen.

«Jeg ville føde tidligst i uke 30.» sier Briana.

Men eklampsi gjorde at de måtte utføre keisersnitt på henne.

Den 2. mai 2017, så Zoey, Dakota, Hollyn, Asher og Gavin dagens lys – tre jenter og to gutter. Selv om de ble født for tidlig, var de i god helse. Etter fødselen, var den stolte moren så utslitt at hun ikke kunne se sine nyfødte barn før neste morgen.

«Når jeg endelig fikk se de, stoppet hjertet mitt – også brøt jeg ut i tårer. Jeg kan fortsatt ikke fatte at jeg endelig har blitt mamma!»

Etter fødselen ble de fem spedbarna holdt under overvåking på sykehuset. Men komplikasjoner venter i fremtiden: Briana og Jordan blir nødt til å finne seg et nytt sted å bo for å få plass til hele familien sin – og de har allerede fått inn mange generøse donasjoner.

Vi ønsker familien lykke til!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!