Hva politiet fant i denne familiens bil er hårreisende. Nå publiseres de grusomme bildene på nettet!

60740

Advarsel: Denne artikkelen inneholder bilder som kan være urovekkende for noen lesere.

Dette sjokkerende bildet ble publisert av politiet i East Liverpool, i den amerikanske delstaten Ohio: En mann og en kvinne sitter bevisstløse i framsetet i en bil, og deres 4 år gamle sønn sitter i baksetet. I politirapporten, kommer følgende opplysninger frem:

Foreldrene i bilen er James Acord (47) og Rhonda Pasek (50). Politiet hadde blitt oppmerksom på bilen på grunn av den vinglende kjøringen. Angivelig hadde de to foreldrene injisert heroin før de begynte å kjøre, og var på vei til sykehuset fordi de ikke hadde tolerert dosen. Når politiet stoppet bilen, var kvinnen allerede bevisstløs, og mannen var bare halvveis bevisst. En av politimennene tok fra ham bilnøklene, og etter hvert mistet også mannen bevisstheten.

Den 4 år gamle sønnen deres satt engstelig og forvirret i baksetet. Synet av det hjelpeløse, uskyldige ansiktet hans fikk politiet til å ikke bare skrive en rapport om hendelsen, men også ta disse bildene. For å advare mot konsekvensene av heroinavhengighet, publiserte de bildene på Facebook, med følgende beskjed:

«Vi har et behov for å gi barn en stemme som høres i slike forferdelige omstendigheter. Dette barnet kan ikke snakke for seg selv, men vi håper at historien vil hindre andre i å injisere dette giftige stoffet, spesielt hvis de har barn i sin omsorg.»

Acord og Pasek ble gjenopplivet på stedet. Man kan bare håpe at de skjønte hvilken fare de utsatte sønnen sin for med narkotikabruken sin. Og forhåpentligvis vil bildene skremme mange bort fra å gjøre samme feil.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!