Foreldrene ser på det gamle bildet og stivner av skrekk. Det de ser er bare IKKE mulig!

36787

Når barn forteller foreldrene sine om magiske verdener og livene til fantasivennene deres, blir foreldrene enten bekymret, fascinert eller så rister de bare på hodet og ler.

Men historiene Joey Verwey fra Sør-Afrika fortalte foreldrene sine, var så utrolige at de umulig kan være oppdiktet av et barn. Eller kan de det?

I en alder av bare 3 år, fortalte den lille jenta foreldrene sine historier fra sine «tidligere liv» – og beskrev hendelser detaljert. Hun husket ting som så unge barn egentlig ikke vet noe som helst om. Foreldrene ble både bekymret og opprørt.

Da hun var 5 år gammel, ble Joey kontaktet av professorer og journalister med jevne mellomrom, som lyttet til historiene hennes med skepsis og vantro. Joey husket totalt 10 tidligere liv, og fortalte gjerne om hva hun hadde «sett» og «gjort».

I det første livet hun husker, levde hun som huleboer for tusenvis av år siden. Hun ble bedt om å beskrive nøyaktig hvor hulen hun holdt til i var – en beskrivelse som ledet til en fantastisk hule der forhistoriske mennesker riktignok hadde bodd.

I et annet liv var hun slave i Egypt, forteller hun. Hun ga detaljerte beskrivelser av galeiene og teknikken de brukte for å bygge veiene sine.

I det først århundre var Joey angivelig en kristen kvinne, og hun skal ha møtt St. Peter.

Tidlig i det 20. århundre, mener Joey at hun var barnebarnet til Paul Kruger – Presidenten i Sør-Afrika frem til 1902.

Hun har vært gift 2 ganger og har hatt 10 barn, sier hun. Og litt etterforskning har vist at ett av disse barna fortsatt er i live – en gammel kvinne i 90-årene. Joey ville møte den gamle kvinnen, en invitasjon den gamle kvinnen godtok.

De snakket lenge sammen, og Joey husket ting bare den gamle kvinnen kunne vite. Hvordan er det mulig?

Tror du på reinkarnasjon? Hvis ikke, har du noen gode forklaringer på dette mysteriet? Fortell oss gjerne hva du mener i kommentarfeltet.

I videoen nedenfor kan du få med deg hele historien om Joey.

Del artikkelen med vennene dine på Facebook!