Kvinnen er gravid, men hun ønsker ikke noen barn. Men ved fødselen, bryter familien ut i tårer!

7584

33 år gamle Melissa Kayser fra den amerikanske delstaten Nebraska, hadde en stor drøm: Hun ønsket å bli mor.

Melissa og partneren prøvde forgjeves å få barn i over 3 år. Etter å ha prøvd å bli gravid naturlig, prøvde de først hormonbehandling, så kunstig befruktning. Men etter ni mislykkede forsøk, ble hun anbefalt surrogati.

«Jeg ble knust. Som kvinne, vet du at du kom til verden for å forplante deg. Hvis du ikke gjør det, føler du deg helt ubrukelig.» sier Melissa. «Jeg var heller ikke sikker på om jeg orket å se en annen kvinne bære min baby i magen sin.»

Men da fikk henne 3 år eldre søster Lisa en ide.

Lisa ønsket seg aldri barn selv, men det knuste hjertet hennes å se lillesøsteren få sin største drøm knust om og om igjen.

«Jeg klarte ikke å se Melissa lide lenger. Hun hadde det vondt. Hun ønsket seg bare et barn. Så hvis jeg kunne hjelpe familien, ville jeg gjøre det.» sa hun.

Og riktignok, noen uker etter at Lisa ble befruktet kom den gode nyheten: Hun var gravid – med tvillinger!

«Søsteren min hadde et flott svangerskap. Det var knapt noen komplikasjoner, og jeg fikk være med på alle ultralydundersøkelsene. Jeg kjente til og med babyenes første spark. Vi arrangerte et selskap for å avsløre kjønnene på tvillingene, og prøvde generelt å ha det så gøy som mulig.» sier Melissa.

Selv om Lisa nøt svangerskapet, ønsker hun seg fortsatt ikke egne barn.

«Jeg ser ikke meg selv som en mor. Graviditeten var den, men opplevelsen har ikke forandret synet mitt på det hele.» sier hun. «Jeg er dog sikker på at jeg blir en god tante til disse nydelige jentene.»

«Jeg ser frem til hver dag. Kvinner sier ofte at man ikke vet hva kjærlighet er før man får barn. Barna mine gjør meg hel. Jeg kan ikke takke søsteren min nok for det hun har gjort for meg. For å oppfylle mitt ønske om å ha en egen familie, måtte hun gi meg et helt år av livet sitt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre opp for det.» sier Melissa.

Få med deg hele den rørende historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!