Han planter 6000 trær til sin avdøde kones ære. 17 år senere kommer det utrolige resultatet frem!

6256

Janet var Winston Howes livs store kjærlighet. De giftet seg i 1962, og elsket hverandre betingelsesløst. Kjærligheten var så sterk at folk i nabolaget ble overrasket – og spurte seg selv om hvordan det var mulig å være så lykkelig i så mange år.

Janet og Winston var ikke bare ektefeller, de var bestevenner – og såvidt folk vet, kranglet de sjelden eller aldri.

Men lykken varte ikke evig. Etter å ha vært gift i 33 år, døde plutselig Janet av hjerteinfarkt. Winston ble helt knust av tapet, men bestemte seg for å hylle sin store kjærlighet ut evigheten. Derfor plantet han 6000 eiketrær på et jorde sørvest i England.

Hva er det som er så fint med disse trærne, tenker du? Midt på jordet var det et område han ikke plantet noen trær på – en stor flate formet som et hjerte.

Fra han plantet trærne, tok det hele 17 år før verden fant ut om kjærlighetserklæringen hans til sin kjære kone. Men i 2012 ble hjertet oppdaget ved en tilfeldighet:

Andy Collett var ute med en varmluftballong, og så trærne fra himmelen. Nå er bildene god kjent, og historien sprer kjærlighet rundt hele verden.

«Du kan bare forestille deg kjærlighetshistorien. Dette var det kuleste jeg har sett fra luften.» sier Collett.

Winston ble intervjuet av en avis da han var 70 år gammel. Da sa han at han tidvis spaserer ned til trærne, og tenker tilbake på den fantastiske tiden han hadde med Janet.

Men det er ingen tilfeldigheter ved hjertet han har formet mitt i skogen sin. Spissen på hjertet peker nemlig mot en gård. Gården der Janet vokste opp som barn.

«Det er en fin, varig hyllest.» sa han til Daily Mail.

Om våren vokser det påskeliljer i hjertet.

Del gjerne den rørende historien om Janet og Winston med vennene dine på Facebook!