Legene ble sjokkert da de hørte hjerteslagene fra magen hennes. 10 dager etter spontanaborten!

4227

Michelle og Ross Hui fra Newbridge i Irland var overlykkelige. De var allerede foreldre til to barn, og så nå frem til å legge til ennå et familiemedlem – Michelle var nemlig gravid igjen. 

Men allerede etter bare seks uker og to dager, kjente Michelle intense smerter på vei til jobb.

Hun gikk på toalettet, og oppdaget at hun hadde blod i buksene sine. Sammen med mannen dro hun på sykehuset, hvor de fikk bekreftet det forferdelige de fryktet: Michelle hadde mistet babyen. Paret ble helt knust, men de fant trøst i sine to barn.

Legene ga Michelle to piller, som brukes ved abort, for å «rense» livmoren og hundre eventuelle infeksjoner. Tobarnsmoren stolte på legen, og tok pillene. Etter en natt på sykehuset kunne de dra hjem. Der ble de møtt av venner som stilte opp med en flaske vin for til i den sørgelige perioden. Michelle skulle ta enda en graviditetstest for å for å avgjøre om svangerskapet var helt over. Hvis det var positiv, måtte hun på sykehuset igjen. Men det var da det utenkelige skjedde!

Legene på Rotunda Hospital i Dublin undersøkte kvinnens mage en siste gang, og ble lamslått av det de fant: Michelle var gravid – etter spontanabort og abortpillene! Det viste seg at hun i utgangspunktet var gravid med tvillinger, men at en av babyene overlevde. Legene hadde dog ingen forklaring på hvordan det hadde skjedd.

«Legen gikk ut og kom tilbake med en eldre kollega, som gjentok resultatene fra undersøkelsen.

‘Du vil ikke tro oss, men vi har et hjerteslag.’ sa han.

Det var det beste følelsen jeg noen gang har følt!» sier Michelle.

Babyen Megan ble omsider født frisk og fin, uten problemer.

Det er uklart om det finnes flere tilfeller som dette. I dag er Megan 18 måneder gammel, og Michelle, Ross og søsknene Mya (4) og Noah (2) er overlykkelige. Det er fortsatt uklart hvordan Megan ble oversett på de tidligere undersøkelsene, men legene tror det kan være blod og andre rester fra spontanaborten som gjorde at hun ikke vistes på ultralydbildene.

I dag beskriver moren Megan som en «sunn liten baby», og hele familie Hui er overlykkelig for at Megan er med dem. Det faktum at hun overlevde spontanabort, abortpiller og at moren drakk vin under svangerskapet, beviser bare at hun er et ekte mirakel.

Del gjerne den utrolige historien om lille Megan med vennene dine på Facebook!