Dette bildet kalles nå for «verdens farligste selfie». Men klarer du å se HVORFOR?

4008

I dagens samfunn har det blitt en greie å ta den mest perfekte «selfien» – et bilde av seg selv. Og trenden ser ut til å utvikle seg i alle slags retninger. Enkelte virker villige til å gjøre hva som helst for det perfekte bildet.

Som Carlos Adrade, for eksempel. Han satte frivillig  livet sitt i fare, for å ta tatt sin beste selfie noensinne. Nå sprer bildet seg som ild i tørt gress, og har av internett blitt døpt til «verdens farligste selfie».

22- år gamle Carlos fra Nhamunda i Brasil hoppet nemlig ned i Amazonaelven – som er kjent for å være hjemmet til utallige farlige dyr, blant annet den livsfarlige slangearten Anakonda.

«Jeg tenkte at jeg ville ta et bilde før hun forsvant. Hun ville ikke dukke ned under vannet, og det virket som hun virkelig ønsket å være med på bildet. Jeg tok frem kameraet og tok flere bilder. Da jeg snudd meg, så jeg at hun var veldig nære, men da forsvant hun under overflaten.» sier den vågale mannen.

Etter at bildet ble publisert på nettet, spredte det seg lynraskt. Anakondaer er ekstremt farlige dyr, som uten problemer kan spise et voksent menneske. Men Carlos rakk heldigvis å komme seg opp av vannet da han hadde tatt bildet sitt, og slapp unna uten skader. Hva gjør man vel ikke for det perfekte bildet?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!