Mannen lurer to jenter ut i skogen. Når naboen følger etter, oppdages den GRUSOMME sannheten!

9279

Som barn lærte vi å aldri bli med fremmede, selv om de tilbyr godteri, skyss, eller noe annet lokkende. I dag sier vi det samme til barna våre, men da barn ikke tenker på konsekvenser på samme måte som voksne, kan katastrofen fort bli et faktum – hvis ingen griper inn.

Det kunne ha gått skikkelig ille for to jenter fra Skottland, hvis det ikke hadde vært for en mann ved navn Viper. Da Viper så en eldre mann gå inn i skogen sammen med to jenter, fulgte han umiddelbart etter – og nå hylles han av tusenvis av mennesker.

Man skal ikke dømme en bok etter omslaget. Det er «Viper» McDonald et levende bevis på. Han er en stor mann, men tatoveringer over hele ansiktet. Dette medfører at de aller fleste bare antar at han er en skremmende fyr. Men Vipers sunne fornuft og store hjerte reddet livet til to små jenter.

Viper tilbrakte dagen utendørs sammen med sønnen sin, da han så en 50 år gammel mann som forsøkte å få med seg to jenter inn i skogen. Han fikk med seg hele samtalen, og skjønte straks hva det dreide seg om – derfor løp han etter, og brøt mannen ned i bakken. Viper ropte til jentene at de skulle løpe til kona hans, som var i parken like ved. I mellomtiden ringte Vipers familie til politiet.

Vipers magefølelse var ikke ikke feil. Det viste seg at mannen hadde overtalt jentene til å bli med inn i skogen for å lete etter jakken hans – en jakke som ikke var der.

Da jentenes mødre fikk høre hva som hadde skjedd, delte de et bilde av Viper på Facebook, hvor de hyllet helten som reddet døtrene deres.

«Dette er den typen menneske vi bør ta hensyn til, og snakke om. Ikke det monsteret som i dag sitter i en fengselcelle.» skrev de.

Om ikke Viper hadde reagert lynraskt, kunne jentene ha blitt traumatisert for livet. Takk og lov for at han var på rett plass til rett tid – og at han turte å følge magefølelse.

DEL denne artikkelen for å hylle helten Viper!