Når brannmannen fant 9-åringen, var hun allerede død. Men under kroppen hennes fant han noe gripende!

4771

Den 24. august 2016 ble Italia rammet av et jordskjelv, som rystet byen Pescara del Toronto hardt. Redningsarbeiderne hadde holdt på lenge da de fant 4 år gamle Giorgia Renaldo under noen ruiner – men hun var i live.

Storesøsteren Giulia var bare 9 år gammel, og ikke like heldig. Hun hadde lagt seg over lillesøsteren, og ofret sitt eget liv for å redde henne da jordskjelvet brøt ut.

En av brannmennene som var med på redningsaksjonen, ble så rørt da han så hva Giulia hadde gjort for lillesøsteren sin, så han skrev et gripende avskjedsbrev til henne:

«Hei, min lille

Jeg hjalp bare de andre å komme seg ut fra ruinene. Jeg beklager: Vi kom for sent, og du hadde allerede sluttet å puste. Men jeg vil at du skal vite at vi har gjort alt vi kan for å prøve å redde deg. Når jeg er hjemme igjen, i L’Aquila, vet jeg at det er en engel som ser ned på meg fra himmelen, og at du kommer til å bli en skinnende stjerne i natten.

Farvel Giulia. Og selv om du ikke kjente meg: Jeg elsker deg.

Andrea»

Det rørende brevet nådde ut til de lokale avisene, og snart ble det spredt på internett. Giulia vil aldri bli glemt, noe denne brannmannen har sørget for.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!