Denne kvinnen har vært gravid i 14 år. Det hele begynte da hun fylte 13 år.

9970

Alle foreldre kjenner til problemene barn kan medføre: De bråker, griser, og frarøver deg mye søvn. 

For ikke å snakke om bekymringene de medfører – fra de er barn til de blir voksne, er de utallige.

Men familien Radford fra England klager ikke. Til tross for at de har 19 barn!

Ja, du leste riktig. Radford-familien fra nordlige Morecambe har hele 19 barn. Og nå venter de sitt tjuende. Hvis man legger sammen alle svangerskapene, har moren vært gravid i over 14 år til sammen. Med det siste blir det 15 år! Suzanne og Noel Radford har 10 sønner og 9 døtre.

Deres førstefødte, Christopher, ble født for 28 år siden. Da var Suzanne bare 14 år gammel.

Siden har nye familiemedlemmer blitt lagt til med jevne mellomrom. Nå er Radford familien med flest barn i hele Storbritannia. Det har også ført til at de har fått sitt eget TV-program, «16 kids and counting». I tillegg driver de sitt eget bakeri, Radford’s Pie Company, i Heysham, en kystby ikke langt unna hjembyen deres.

Hele familien bor sammen under samme tak, noe som i stor grad påvirker de daglige rutinene. Til frokost trenger de 10 liter melk og store pakker med cornflakes – hver dag! Og det er klart at det koster å ha en så stor familie. Noel og Suzanne anslår at de bruker i overkant av 300.000 kroner i året på barna. Inntektene får de fra bakeriet sitt, i tillegg til at de er avhengig av barnebidrag.

Men på en viktig plass må de samarbeide spesielt godt: På badet! Selv om de har 10 rom i huset, har de bare ett bad.

Radford-familien fortsetter å vokse. Den eldste datteren, 23 år gamle Sophie, ser ut til å gå i morens fotspor, og har allerede 3 barn selv.

Kan du tenke deg å ha en så stor familie? Isåfall får du mer enn nok å henge fingrene i!

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!