De var de mest sjeldne trillingene i verden. Hvordan de ser ut nå, gir meg tårer i øynene!

142771

Trillinger er noe veldig spesielt. Men søstrene Mackenzie, Macy og Madeline Garrison er ikke hvilke som helst trillinger.

Blant trillinger, er dette bare det andre kjente tilfellet, hvor to av barna ble født siamesiske. Mot alle odds, overlevde Macy og Mackenzie de første kritiske dagene etter fødselen.

Dessverre kunne ikke jentenes biologiske mor ta seg av de. Derfor ble de tatt hånd om av Darla og Jeff Garrison. De hadde tre sønner fra før, og så frem til å øke bestanden i familien.

Det ble besluttet at Mackenzie og Macy skulle skilles fra hverandre, slik at de kunne få hvert sitt liv.

For å gjøre operasjonen litt lettere, ble huden strukket ut en stund i forkant. Deretter begynte den 24 timer lange prosedyren for å separere de to jentene fra hverandre.

Operasjonen var en suksess, til tross for at Mackenzie og Macy nå bare har ett ben hver. Men ved hjelp av tilpassede proteser, er det neppe noen utfordring.

To år etter operasjonen kunne Darla og Jeff offisielt adoptere de tre søstrene. Sammen med sine to sønner, bor de nå på en gård i Iowa i USA. Søstrene har til og med en egen hest. De er sunne, glade og fornøyde.

To av de sjeldne trillingene ble møtt av en tøff utfordring helt i begynnelsen av livet, men alt endte godt.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!