Læreren ser at jenta blir mobbet. Da bryter hun reglene og gjør det INGEN andre hadde gjort!

2378

Hvis et barn blir mobbet, kan det ødelegge selvtilliten totalt i lang tid – i verste fall for livet. Å forsvare seg er heller ikke lett om man er liten. Det er derfor viktig at voksne reagerer hvis de ser hva som foregår.

Når Kinsie Johns, lærer ved Anette Winn Elementary School så at en jente i klassen ble mobbe, valgte hun å rykke inn. I stedet for å følge protokollen, som sier at lærere skal la elvene å ordne opp selv, gjorde Kinsie noe som fikk alle til å gape i overraskelse.

En dag, møtte en liten jente opp med håret bundet opp i to boller på toppen av hodet, ble hun ertet for den morsomme frisyren. Når hun så at den lille jenta ble mobbet, kjente Kinsie at det stakk i hjertet. Men så fikk hun en genial ide!

Neste morgen, sjokkerte Kinsie alle elevene sine: Hun hadde nøyaktig samme frisyre som de hadde mobbet jenta i klassen for. Men nå var alle elevene stille.

Kinsie tok et bilde av seg selv sammen med jenta, som som gjorde dagen til den lille jenta mye bedre. Hun publiserte bildet på Facebook, med teksten:

«Hvorfor passe inn når man kan skille seg ut?»

Ettersom alle eleven så opp til den unge, kule læreren, regner vi med at poenget kom frem. Mobberne ble i alle fall stille.

Folk som Kinsie vet virkelig hvordan de skal utgjøre en forskjell. På en enkel, men likevel effektiv måte, fikk hun frem at det aldri er greit å gjøre narr av andre.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!