Moren tar frem yogamatten. Men det som skjer sekunder senere? Jeg ler så tårene triller!

3581

«Du er ikke alene,» sier de på SKAM. Vel, det vet småbarnsforeldre og hundeeiere så altfor godt allerede!

Du kjenner deg kanskje igjen: Hver gang du prøver å finne roen, eller bare vil ha et minutt for deg selv, kan du banne på at om ikke ungen trenger oppmerksomhet, så gjør hunden det. Og i dette tilfellet var det begge to som ville ha mors fulle oppmerksomhet mens hun ønsket noen rolige minutter på yogamatten.

Jessica Mougis publiserte denne videoen av seg selv der hun prøver å komme seg gjennom yogarutinen sin, men der det plutselig blir fryktelig trangt om plassen på matta. Hennes 8 måneder gamle datter krabber fort bort når hun ser mamma på gulvet, og den 5 år gamle hunden Romeo kan jo ikke la jentene ha all moroa!

Jessica håndterer dette travle familielivet med glans – kanskje det virkelig er beroligende for sjelen å drive med yoga? Jessica har i hvert fall tålmodigheten til en engel!

Se videoen under, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!