Gutten blir mobbet og kalt «homo» fordi han danser. Men så sier dommeren 4 ord som forandrer ALT!

5053

Mobbing er aldri greit – og vi må aldri akseptere at noen behandler noen dårlig på grunn av hvordan de ser ut eller er som person. Vi er alle mennesker og alle fortjener å bli behandlet med respekt.

Derfor føler jeg med 14 år gamle Jack Higgins. Av en eller annen grunn har han alltid hatt det tøft i skolegården. Grunnen? Han foretrekker ballett fremfor fotball. De andre elevene har alltid sett ned på Jack, fordi de ikke forstår hvorfor han ikke bare kan spille fotball som alle andre. De kalte ham «homse» og sa at han danser «homsete».

Men til tross for alt hat denne unge gutten har måtte takle, har han ikke tenkt å gi opp sin store drøm – og i fjor bestemte han seg for å delta på talentkonkurransen «Britain’s got Talent». Og der fikk han virkelig den støtten han fortjener!

Nedenfor kan du se Jacks imponerende audition.

Del gjerne denne flotte guttens talent med vennene dine på Facebook!