Legene sa at brødrene aldri ville overleve natten. 66 år senere fortsetter de å trosse alle odds!

8320

Tvillingbrødrene Ronnie og Donnie Gaylon ble født i 1951. Legene var da sikre på at de ikke kom til å overleve den første natten. Grunnen? Brødrene var siamesiske tvillinger, og hang sammen fra livet og ned.

Men nå, nesten 66 år senere, har brødrene trosset alle odds. De er nemlig verdens eldste siamesiske tvillinger.

Tvillingene har fire ben, fire armer, og deler det nedre gastrointestinale systemet, samt bekkenet. I løpet av de siste 6 tiårene har livet vært en konstant kamp mellom kompromiss og samarbeid. Men til tross for at selv de minste aktivitetene krever en skikkelig innsats, lykkes brødrene i å leve livet med glans – takket være sin kjærlighet for hverandre.

«De er en kropp, men to veldig forskjellige personer.» sier Jim, den yngre broren deres.

Få med deg historien om Donnie og Ronnie i videoen nedenfor.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!