10-åringen stiller stefaren sin 4 spørsmål. De siste ordene rørte alle i rommet til tårer!

2152

For voksne er fødselsdager iblant noe man gjerne vil slippe – det er en av de dagene i året man innser hvor gammel man faktisk har blitt. Men for et barn, er fødselsdagen en av de beste dagene i året.

Tradisjonen tro, får bursdagsbarnet ønske seg presanger, og når Kalani Watsons tiende fødselsdag nærmet seg, visste han nøyaktig hva han ønsket seg. Og han visste hvordan han skulle få det.

Til sin tiende bursdag hadde han forberedt en tale, dedikert til stefaren Brandon. Han hadde 4 viktige spørsmål å stille ham:

«Elsker du meg?» var det første spørsmålet.

«Det vet du.» fikk han til svar.

«Elsker du mamma?»

«Det vet du.»

«Kan du leve uten oss?»

På dette tidspunktet var Brandon så rørt at han ikke fikk til å snakke – han ristet bare på hodet. Men Kalani var ikke helt fornøyd ennå – han hadde spart det viktigste spørsmålet til slutt:

«Kan du gjøre meg verdens største tjeneste og adoptere meg?»

Der og da brøt Brandon helt sammen, la ansiktet i hendene, og begynte å gråte. Så ga han stesønnen en stor klem – før Kalani ga han adopsjonspapirene, klare til å fylles ut.

Det viste seg at den lille gutten hadde planlagt dette i flere måneder. Og etter Brandons reaksjon å dømme, var det en overraskelse som gikk akkurat som planlagt.

«I går fikk jeg den største gaven jeg noensinne har fått, av sønnen min – på hans egen fødselsdag. Jeg har aldri brukt ordet ‘stesønn’, og jeg har aldri brydd meg om DNA. Han har bare vært gutten min.» skriver Brandon på Instagram.

Brandon har vært Kalanis stefar siden han var 2 år gammel, og har vært som en far for ham siden. I videoklippet nedenfor kan du se det rørende øyeblikket selv.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!