15-åringen ble seksuelt misbrukt av en mann. Når hun ser DNA-resultatet, faller hele verden sammen!

64191

For 34 år gamle Catherine St. Germain fra Loveland, Colorado (USA), så livet endelig ut til å gå rett vei. Hun hadde nylig skilt seg fra faren til hennes to barn, og ønsket å starte et nytt og bedre liv med sin 15 år gamle datter Alyssa, og hennes 9 år gamle sønn.

Ved en tilfeldighet møtte hun Aaron Scott, en gammel venn fra skolen som hun hadde kjent i over 20 år. Når de møttes igjen, begynte gnistene umiddelbart å fly. Scott var tidligere soldat og politimann, og far til tre barn selv – en gutt og to jenter. Han var en kjærlig, sjarmerende, romantisk og intelligent familiemann. Catherine svevde på en sky, og følte for første gang på mange år fri og full av glede.

De to giftet seg 18. juni 2014, og istedet for å sette en ring på fingeren til hverandre, tok de matchende tatoveringer. Catherine nølte ikke et sekund – hun var sikker på at hun hadde funnet drømmeprinsen.

Men 23. april 2015, ikke engang et år etter bryllupet, fikk hun en urovekkende telefon fra politiet. Hun fikk beskjed om å ikke fortelle ektemannen om telefonen, og komme ned til politistasjonen straks. Det forvirrede moren følte med engang at noe alvorlig var på gang.

Da Catherine ankom politistasjonen, kollapset hele verden for henne. Synet av datteren fikk det til å renne kaldt nedover ryggen på henne. I løpet av de neste minuttene ble det verste marerittet hennes til virkelighet: Alyssa hadde blitt seksuelt misbrukt kvelden før – av morens ektemann. Catherine ble sjokkert. Hun hadde aldri forventet noe så grusomt av mannen hun elsket over alt, og betrodde med sine barn.

Catherine kastet umiddelbart mannen ut av huset, og ba om å skilles. Men Aaron insisterte på at han var uskyldig. Først når DNA-prøvene bekreftet det Alyssa hadde sagt, erklærte han seg skyldig. Men dommen han fikk sjokkerte Catherine: Han måtte nemlig bare sone 90 dager i fengsel, i tillegg til en betinget dom på 8 år.

Siden har Catherine lagt ut en veldig emosjonell video på Facebook, som har blitt sett over 60 millioner ganger. Hun sier ikke et eneste ord i videoen, men hun forteller historien sin ved hjelp av kort med korte, konsise setninger skrevet på.

Catherine og familien er helt knust. Hvordan kunne en seksualforbryter slippe så billig unna? Moren til de tre barna hans ble ikke engang varslet om at han ble dømt.

«Hvor mange lovbrytere er det egentlig som er på frifot? Hvor mange enslige mødre har en seksualforbryter i huset sitt uten å være klare over det?»

Se den sterke videoen til Catherine nedenfor.

Del denne artikkelen for å spre budskapet hennes!