19. juli 2024

Trebarnsmoren bestilte pizza med en hemmelig melding. Det politiet fant er SKREMMENDE!

Cheryl Treadway opplevde et mareritt som var alt for ekte: Nick, en venn av henne, truet henne og de tre små barna hennes med en kniv.

Påvirket av narkotika, gikk den 26 år gamle mannen rundt i huset, og lot ikke noen nærme seg en telefon, et vindu eller en dør.

Den unge mammaen besvimte nesten av redsel, men hun visste hvordan hun skulle komme seg ut av den traumatiserende situasjonen. Hun overbeviste Nick om at barna var sultne, og fikk lov til å bestille en pizza gjennom Pizza Hut-appen på Nicks telefon. Når ordren var sendt, rev han umiddelbart telefonen ut av hendene hennes.

Men den 25 år gamle småbarnsmoren hadde sendt et skjult rop om hjelp sammen med pizzabestillingen. I feltet hvor man kan skrive inn spesielle ønsker for pizzaen, skrev hun «vær så snill, hjelp meg. Ring 112».

Når de ansatte på Pizza Hut leste dette, innså de umiddelbart at situasjonen var alvorlig. De ringte derfor politiet med engang, og ga de kvinnens adresse. Når politiet ankom, ble Cheryl og barna fortsatt holdt fanget av den berusede mannen.

I 20 minutter snakket politiet med Nick gjennom døren, før de fikk overtalt ham til å la Cheryl og barna gå. Deretter ble han umiddelbart arrestert.

Takket være rask tenkning, av både Cheryl og de ansatte på Pizza Hut, slapp hun og barna unna med skrekken, og den gale mannen arrestert.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!