Det går et sus gjennom arenaen når hun avslører låtvalget sitt. Sekunder senere får alle hakeslipp!

2647

Carly Rose Sonenclar var 13 år gammel da hun deltok i X-Factor i USA. Når hun inntok scenen, spurte juryen om hvilken sang hun skulle synge.

«Feeling good av Nina Simone» svarte den unge jenta da.

«Woah» kom det fra Juryen da, som videre lurte på om hun hadde valgt ut den sangen selv. Publikum trakk pusten dypt mens Carly gjorde seg klar til å begynne. Og det tok ikke mange sekunder før hun hadde overbevist alle om at hun visste nøyaktig hva hun holdt på med.

Så fort den unge jenta åpnet munnen, sjokkerte hun alle – og alle som hadde tvilt på henne, måtte bare innse at de hadde tatt feil. Denne jenta kan virkelig å synge! Se og hør selv, i videoklippet nedenfor.

Del gjerne den talentfulle jentas spektakulære opptreden med vennene dine på Facebook!