Alle tror pappaen bare er med for å holde datteren med selskap. Så åpner han munnen og får alle til å måpe!

5454

Tiden går utrolig for, noe som blir spesielt tydelig når man som foreldre følger barnas oppvekst.

Det går som et blunk, og plutselig har de forvandlet seg fra søte små babyer, til reserverte tenåringer – og det gjelder virkelig å ta vare på den tiden man har med barna, før de blir så gamle at de forlater redet.

Det har iallefall pappaen Martin og hans 10 år gamle datter Faye innsett…

Når Martin la merke til at datteren virkelig kunne synge, bestemte han seg for å ta henne med på en audition til talentkonkurransen «Britain’s Got Talent». Martin har nemlig sunget selv hele livet, og musikken viste seg å være en stor felles interesse for faren og datteren.

Far og datter-duoen inntok scenen, og sang en utrolig fin duett. Jurymedlem Simon Cowell var dog skeptisk. Ikke fordi han tvilte på at de hadde talent, men fordi han rett og slett lurte på hvor lenge far og datter ville fortsette å synge sammen.

Da svarte Martin med det mest rørende svarte:

«Hvis du sender henne videre, så kan jeg godt dra.»

De rørende ordene ga tårer i øynene og en klump i halsen til alle i salen, og Simons avgjørelse? Vel, se videoklippet nedenfor.

Del gjerne denne utrolige duetten med venner og familie på Facebook!