Politikvinnen ringer til 8-åringens mor. Så ser hun hva de holder i hendene, og tårene begynner å renne!

5383

8 år gamle Jackson Arneson fra den amerikanske delstaten Wisconsin var alvorlig syk, og trengte sårt en nyretransplantasjon.

I november 2016 begynte tilstanden hans raskt å bli verre, og legene fikk det travelt. Han trengte en ny nyre rakst, og helst fra en levende donor.

Kristi Goll, Jacksons fortvilede mor, skrev et innlegg på Facebook, hvor hun  ba folk om å være så snille å bli testet for å se om de kunne være den perfekte donoren.

Politikvinnen Lindsey Bittorf, som aldri hadde møtt Kristi og familien, var en av personene som leste innlegget. Hun ble så truffet av den tragiske skjebnen gutten hadde i vente, og bestemte seg derfor for å hjelp. Hun var en av 50 personer som testet seg – og politikvinnen var en perfekt match på Jackson!

Med den gode nyheten i bagasjen, dro Lindsey for å finne familien. Når Kristi åpnet døren, ble hun først overrasket over at det sto en uniformert politibetjent foran henne. Men så ga hun Jackson og moren en plakat, med følgende tekst på:

«Jackson, jeg avla en ed om at jeg skulle tjenestegjøre og beskytte samfunnet vårt. Min nyre vil tjenestegjøre og beskytte deg. Jeg er din organdonor.»

Jacksons mor ble helt overveldet av følelser når hennes dødende sønns frelser sto rett foran henne.

«Etter måneder med leting etter en passende donor til Jackson, er søken omsider over!» skrev hun på Facebook. «Lindsey overrasket oss etter jobb, og jeg er fortsatt overveldet. Jackson er også overlykkelig, og sier at den nye nyren hans kommer til å få ham til å løpe fortere. I dag ble du vår heltinne!»

Transplantasjonen skal skje allerede neste måned.

«Det er den beste følelsen i verden å kunne fortelle foreldre at barnet deres kommer til å klare seg.» sier Lindsey Bittorf.

«De trenger ikke å bekymre seg for sønnen sin mer.»

For en uselvisk og fantastisk kvinne! Det er ikke mange som ville ha gjort dette for en fremmed person.

Del gjerne historien med vennene dine for å hylle den godhjertede politikvinnen!