Den forrådte bruden skal selge brudekjolen sin på nettet. Men det hun skrev i annonsen får ALLE til å le!

7712

Denne blonde bruden fra britiske Chesterfield har lagt ut en annonse på eBay, hvor hun prøver å selge brudekjolen sin. Men det hun skrev i annonseteksten får alle til å bryte sammen i latter.

«Jeg selger denne elfenbenfargede kjolen. Spesielt fordi jeg må betale for skilsmissen, da eks-mannen min har etterlatt alle regningene. Den er stroppeløs og har et langt slep som kan henges opp.

Da den når helt ned til bakken, er den litt skitten helt nederst, så dem må renses før den skal brukes igjen. Jeg hadde ikke tid til å få den renset selv, før drittsekken av en ektemann jeg hadde bestemte seg for å avslutte ekteskapet vårt. Den kostet de stakkars foreldrene min over 20.000 kroner i 2014!»

«Jeg selger også sløret mitt (ja, jeg ønsket meg hele prinsessedrømmen). Jeg beklager at jeg bare har to bilder, men når jeg fant ut at eks-mannen min nå bor med en annen kvinne, slettet jeg alle bildene med det motbydelig ansiktet hans på. Hvis noen er på utkikk etter en brudekjole full av dårlige minner, og håp og drømmer, så er denne perfekt! Jeg håper denne kjolen kan bringe mer glede til den nye eieren, enn den gjorde for meg. Og hvis ikke, vel… Du kan selge den her på internett! Hvis du har noen spørsmål, er det bare å spørre. Om kjolen, eller om ludderet ektemannen min stakk av med.»

Så langt har 49 personer meldt at de er interessert i kjolen. Og budet ligger nå på svimlende 17.000 britiske pund (186.000 kroner!!!). Det burde vel være nok til å dekke utgiftene i forbindelse med skilsmissen.

Likte du også måten denne bruden håndterte bruddet på?

Del gjerne artikkelen med vennene din på Facebook!