23. juli 2024

Den 25 år gamle moren kysser sine to barn en siste gang før de drar. Men så skjer det noe forferdelig!

Det høres nesten ut som en scene fra en film: Torden og lyn spredte seg over hele landet, og det så rett og slett ut som dommedag. 25 år gamle Phillip Ocheltree fra Texas i USA kjørte av veien med SUV-en sin. Bilen veltet og havnet rett i en oversvømt elv.

I tillegg til Phillip og hans kone Emily, var deres to år gamle datter Addyson, og fire måneder gamle sønn Marshal i bilen også. Foreldrene prøve å komme seg løs for å løsne barna, men de var fastklemt.

Hvis det ikke hadde kommet noen mennesker for å hjelpe, hadde utfallet sannsynligvis blitt tragisk. En av hjelperne greide å få ut lille Marshal, og deretter Addyson. Men minstemann pustet ikke lenger.

To av redningsmennene satte umiddelbart i gang gjenopplivning. I bakgrunnen kan man høre en kvinne skrike i fortvilelse: «Kjære Gud, la dette barnet puste igjen!».

Og etter et øyeblikk begynte ungen å puste igjen. I mellomtiden hadde ambulansen ankommet ulykkesstedet, og de fraktet familien til nærmeste sykehus.

Dessverre var ikke dette en scene tatt fra en film, men en ekte hendelse. Phillip hadde prøvd å få familien bort fra en tornado som nærmet seg. De kom bare noen kilometer, før det ekstreme været sendte de av veien. Hadde det ikke vært for de hjelpsomme menneskene som dukket opp, hadde nok denne historien hatt en helt annerledes slutt.

«Livet ditt kan være over fra det ene sekundet til det andre. Marshal har allerede kommet seg greit etter ulykken. Addysons tilstand er stabil, men hun er på bedringens vei.» sier Phillip.

Videoen av redningsaksjonen har spedt seg vilt over internett, og har nå blitt sett av mer enn 30 millioner mennesker.

Nedenfor kan du se videoklippet fra den nervepirrende hendelsen.

Det var utrolig nære på for denne familien, men heldigvis slapp de unna med skrekken og noen små skrammer.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!