Dette paret giftet seg på et veldig spesielt sted. Og bildene fra bryllupet er mildt sagt utrolige!

1732

Bryllupsbilder er en stor del av et ekteskap. To av mine beste venner giftet seg i fjor sommer, og jeg kan si at omtrent 90 prosent av selskapet var fotograferinger, som er greit nok.

Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livet, og man vil gjerne gjøre dagen så spesiell som mulig. Men hvordan får man bryllupsbildene sine til å skille seg ut? Hvordan tar man originale og blikkfangende bryllupsbilder?

Ashley Schmeider og James Sisson ønsket å gjøre noe helt spesielt med bryllupet sitt. Derfor bestemte de seg for å reise til Mount Everest, for å ta bildene ved base-campen der. Ledsaget av fotografen Charleton Churchill, nådde de  base-campen 1700 meter over havet. Når de ankom, sa de ekteskapsløftene sine til hverandre ved foten av verdens høyeste fjell.

Se resten av bildeserien på neste side!