Mammaen ser 30 MC-menn ventende ved sønnens begravelse. Men etter en nærmere titt, så blir hun målløs!

4654

Du er ganske naiv hvis du tror du kan seile gjennom hele livet uten å oppleve sorg.

Men samtidig kan du aldri forberede deg på hvordan det føles å måtte ta farvel med noen du elsker – spesielt ikke ditt eget barn.

I en slik situasjon kreves det at du får all den støtten du trenger, først og fremst fra dine nærmeste og kjæreste. Men noen ganger går hele samfunn og organisasjoner sammen, og gjør noe som virkelig treffer folk rett i hjertet.

Når 14-åringen Teegan Keith Sakaguchi skulle begraves 6. mai, skulle han få besøk av noen fantastiske gjester med hjerter av gull…

Teegan Keith Sakaguchi vokste opp i vakre Idaho Falls i USA, og var på mange måter som alle andre gutter.

Forskjellen var at han hadde vanskelig for å snakke og gå, på grunn av svake muskler. For det meste satt han i rullestol.

Like etter at han ble født, ble Teegan diagnostisert med propionsyreemi, en arvelig stoffskiftesykdom som gjør at kroppen ikke kan bryte ned proteiner.

Og fordi Teegans kropp ikke kunne bryte ned og ta opp proteiner, ble han svakere for hvert år.

Men den lille gutten beholdt livsgleden. Hans store lidenskap var motorsykler.

Moren Ashley og henne eks-ektemann jobbet sammen i en Harley Davidson-butikk, så Teegan vokste praktisk talt opp rundt motorsykler.

Men Ashley, som var enslig mor til to barn, måtte snart gi opp jobben i butikken. Da Cohen, Teegans lillebror, ble født i 2012, hadde han også den samme sykdommen. Derfor sa Ashley opp jobben for å ta vare på guttene sine på heltid.

Teegan la også grunnlaget for mange medisinske fremskritt i forbindelse med sin uvanlige sykdom. Broren Cohen ble den første pasienten med denne sykdommen som fikk en vellykket levertransplantasjon.

Siden transplantasjonen har ikke Cohen hatt noen problemer med å fordøye proteiner, og takket være storebroren, ser forskere en svært lys fremtid.

Dessverre var det ikke så mye legene kunne gjøre for å redde Teegan.

1. mai sovnet han inn, etter flere års kamp mot den sjeldne sykdommen.

Teegans glede og vilje til å takle sukdommen har inspirert mange underveis. Han ble et forbilde for nesten alle som fikk muligheten til å møte ham.

Morens beste venn Jacquelyne Amber klarte med hjelp av flere donasjoner å samle inn 90.000 kroner for å hjelpe til med begravelsen.

Amber skrev noen hyggelige ord på invitasjonene, for å prøve å beskrive hvordan hennes beste venns sønn var i sin tid her på jorden.

«Selv om Teegan ble født med store utfordringer, var han den lykkeligste og sterkeste gutten du kunne møte. Han kjempet hardt, dag ut og dag inn, hele sitt liv – alltid med et smil og en latter som kan lyse opp en hvilken som helst dårlig dag.» skrev hun.

Begravelsen viste også tydelig hvilken påvirkningskraft Teegan hadde hatt på mange.

Samme dag som begravelsen, dukket det opp et helt kavaleri av motorsyklister, som fulgte begravelsesbilen hele veien til seremonien.

Mammaen Ashley kunne knapt tro sine egne øyne. Så tok hun en nærmere titt, og så at det bare kom flere og flere motorsyklister.

Mer enn 30 tøffe menn og kvinner ventet utenfor begravelsen, klar til å eskortere den sørgende moren og hennes familie.

Teegan smilte sikkert der oppe i himmelen – og moren hans ble så rørt når hun så alle de gode menneskene på de skinnende motorsyklene sine.

«Han har alltid hatt en stor kjærlighet til motorsykler. Jeg er helt sikker på at han hadde elsket å kjenne vinden i håret på en motorsykkel.» sier moren og fortsetter:

«Jeg kunne ikke ha bedt om en bedre avskjed. Jeg er veldig stolt av sønnen min!»

Nedenfor kan du se en videoreportasje om hendelsen.

Del gjerne denne rørende historien med dine venner på Facebook!