Jenta flykter for livet fra ekskjæresten. Da peker disse mennene mot lastebilen sin!

4390

Josh, Cody og Mike jobber for et flyttebyrå i Chicago, og var midt i et oppdrag da de hørte et skrik fra nabobygget.

«Jeg tror det er en helt i hver av oss. Det kreves bare at man havner i rett situasjon.» sier en av de.

Og helter, det var akkurat de disse tre mennene var denne dagen.

Personalet hos Wisdoms Moving Chicago er vant til å frakte både senger, sofaer, og alle slags eiendeler. Men mennesker er heller sjelden last. Men i oktober i fjor, måtte de bruke lastebilen sin til noe de vanligvis ikke gjør.

Lastebilen sto parkert på gaten i sentrum av Chicago, og guttene holdt på å flytte esker fra et hus og til lastebilen. Plutselig hørte de noen skrike fra bygningen ved siden av. De snudde seg, og innså at skriket kom fra en tannlegeklinikk. Noen sekunder senere kom det en vettskremt kvinne stormende ut døren.

«Hun løp til baksiden av bilen, og ropte i full panikk: ‘Jeg trenger en telefon, jeg må ringe politiet. Det er noen som skyter på kontoret mitt, vær så snill, hjelp meg!'»

Og guttene nølte ikke et sekund. De hjalp kvinnen opp i lasterommet på bilen, og gjemte henne bak noen esker.

Det viste seg at det var kvinnens ex-kjæreste som kom bevæpnet til tannlegekontoret hvor hun jobbet. Da hun så mannen, som hadde vært voldelig mot henne og familien hennes før, flyktet hun ut bakdøra. Hun fortalte Josh, Cody og Mike at han kom til å drepe henne hvis han fant henne.

«Hvis vi ikke hadde vært der, ville det ha vært slutt for henne. Hun hadde fortsatt å løpe nedover gaten, og han hadde skutt henne på avstand.» sier guttene.

De klarte å skjule kvinnen, slik at mannen ikke fant henne. Da valgte han istedet å skyte seg selv. Han døde på stedet.

De tre heltene blir nå hyllet av tusenvis av mennesker etter hendelsen.

Det som skjedde er veldig trist, men heldigvis ble ingen andre enn mannen selv skadet. Så utrolig flaks at Josh, Cody og Mike var på rett plass til rett tid.

Del denne artikkelen for å hylle disse heltene!