Moren tar bilde av barna på stranden. Men så innser hun hva bildet EGENTLIG viser!

5460

Når denne moren tok et bilde av sin datter på stranden kunne hun aldri ha gjettet at bildet skulle gå viralt, og deles med tusenvis av mennesker over hele verden. Grunnen? Bildet viser noe hun først ikke oppdaget.

Ayanna Toye Barrows, fra USA, var på stranden sør i California med datteren sin da en liten gutt løp bort for å prate med dem.

Praten gikk i ett mellom de to barna, til tross for at de aldri hadde truffet hverandre før. Han viste henne smykket sitt som hadde en hai-tann i seg, før han løp videre.

Men bare en liten stund senere løp gutten mot dem igjen, og han ropte datterens navn for å prate mer med henne. Moren ble forbauset for de pratet som om de kjente hverandre. De smilte mot hverandre, lo sammen, og nølte ikke en eneste gang mens de snakket.

Da ble moren rørt over hvordan barnas måte å oppføre seg mot hverandre på som mennesker. Hun spurte guttens mor om hun kunne ta et bilde av ham og datteren sammen. Det var helt greit, og snart skulle bildet deles over hele verden!

«Dette er et øyeblikk hvor hudfarge, fordommer, raser, hat og skygger ikke eksisterer. Det er bare uberørt… to barn møtes på en gåtur under en solnedgang, og har ikke en eneste bekymring i verden…alt de så var hverandre,» skriver moren i Facebook innlegget som ble delt på Love What Matters.

Det er utrolig mange som har blitt rørt av dette bildet, og det har blitt et symbol på hvordan verden bør se ut.

Noen ganger trenger man et barns øyne for å virkelig se verden som den er – uten fordommer og hat. DEL dette bildet på Facebook om du er enig!