Gutten leter etter mammaen i himmelen. Når han ringer politiet gjør de noe som rører alle til TÅRER!

2298

Å miste mammaen eller pappaen sin som liten er noe av det vondeste som kan skje et lite barn. Savnet er så utrolig stort, og forståelsen av hva som har skjedd er kanskje ikke helt på plass.

For etter at mammaen til Jerry dro på sykehuset kom hun aldri hjem igjen. Og når pappa forklarer at mamma har dratt til himmelen så forstår ikke Jerry hvorfor hun ikke bare kan komme hjem igjen. Men han vet om noen som kan hjelpe: Hvis noen er savnet så ringer man til politiet – og det er akkurat dette Jerry gjør.

Denne kortfilmen er basert på en sann historie.

Når Jerry først ringer til politiet vet han ikke helt hva han skal si, så han sier ingenting. Politimannen Lee tar telefonen og begynner å bli irritert når han tror at det er noen som bølleringer. Men når han skjønner hva situasjonen er vil han gjøre alt i sin makt for å hjelpe den lille gutten som bare savner mammaen sin.

Han spør hvordan moren ser ut, og hører tålmodig på at Jerry forklarer at hun er pen og har på seg forskjellige sjal på hodet når hun går ut.

Politimannen skjønner at gutten ikke blir fornøyd før han får se og snakke med moren sin, selv om det er umulig… Så han klekker ut en lur idé for å føre gutten nærmere moren sin.

Se den utrolig rørende kortfilmen nedenfor og forbered deg på å felle noen tårer… DEL den gjerne videre med venner og familie på Facebook – kanskje denne ideen kan hjelpe noen som befinner seg i samme situasjon.