Denne 7-åringen filmet bestemoren sin i all hemmelighet. Men INGEN ante hva som foregikk i huset!

33184

Monstre under senga, onde klovner i skapet, eller skumle skapninger i skogen – dette er ting de fleste av oss var livredde for i barndommen. Men vanligvis har man en god familie som er villig til å hjelpe deg med å overvinne frykten.

For en 7 år gammel jente fra Oklahoma i USA forsvant ikke frykten med tid – heller tvert i mot. Jenta bodde i flere år sammen med sine to søstre, deres 51 år gamle bestemor, og hennes 33 år gamle venn Joshua Granger.

Kvinnen fortalte barna at det levde en heks på loftet, «Nelda heksen», som slukte uskikkelige barn. Og de tre barna ble faktisk plaget av heksen, tre gjentatte ganger. Hun var iført en svart frakk, hadde grønne hender, og en ekkel grimase… Men bak masken var det bestemoren som gjemte seg.

Den lille jenta ble både slått og bundet opp av «Nelda». Så kom demonen «Coogro» inn i bildet, bestemoren venn Joshua. Sammen barberte de håret av ungene, og stumpet sigaretter på de.

De forferdelige kveldene tok dog slutt når bestemoren måtte ta med den lille jenta på sykehuset. Legene fattet mistanke om sårene og blåmerkene på den lille jenta, og varslet autoritetene.

Kvinnen fikk 3 livstidsdommer. Vennen Joshua må tilbringe 30 år bak murene, for å ikke ha gjort noe med det hele. Dommeren Michele McElwee var klar i sine ord:

«Dere fortjener samme grad av nåde som dere har vist barna. Og det er faktisk ingen nåde i det hele tatt.»

En av barna klarte å filme det dramatiske oppstyret en gang, til tross for omstendighetene.

Videoklippet kan du se nedenfor.

Nettene med frykt og smerte vil nok være med barna en god stund. Man kan bare håpe at de tre barna, nå som bestemoren er i fengsel, endelig kan få et hjem hvor de blir elsket og tatt vare på.

Del gjerne den rystende historien med vennene dine på Facebook!